Як приготувати лимонад «Дюшес»




Як приготувати лимонад «Дюшес» Нам знадобиться:
- зелена, але соковита груша;
- лимон – за смаком;
- цукор – 50 гр-ів на 50 мл-ів води;
- содова або мінералка - 200 мл-ів;
- лід – з запасом – 2-3 повні форми.

Як приготувати лимонад «Дюшес» Спосіб приготування:

Приготуємо грушевий фреш, збивши її м'якоть до утворення піни. Наллємо в неї сік лимона. В ідеалі – з 1/3 плода. Але можна і більше і менше. Окремо з водою розмішуємо цукор. Можна взяти мед з неяскравим смаком або замінник цукру в таблетках. Тут точних пропорцій не існує, а тому – пробуйте на смак.
Доводимо солодку воду до кипіння. Знявши, вмішати в неї лимонний сік і грушевий фреш. Дати постояти 12-ть годин. Поставити на плиту (велика конфорка). Довести до кипіння – варити під кришкою. Не знімати близько 1-ї години.
Спробувати на солодкість і фруктовий смак. Останній легко виправити, додавши трохи апельсинового соку. Подавати в глечику, наповненому льодом. Або наповнивши «Дюшесом» сифон для газованої води. У цьому випадку лимонад слід наповнювати у склянки з льодом.

Як приготувати лимонад «Дюшес»