Як приготувати горохову кашу з м'ясом.




Як приготувати горохову кашу з м'ясом. Нам знадобиться:
- дроблений (розділений навпіл) горох – 2 ст-на;
- вода крижана – 6 ст-ів;
- цибуля ріпчаста;
- філе жирне свинини – 350 гр-ів;
- спеції – різноманітні.

Як приготувати горохову кашу з м'ясом. Спосіб приготування:

Затока горох водою, знімаємо з поверхні весь сміття. Потім близько 10-ти хвилин промиваємо під краном. Вода – холодна. Такий же крижаною водою заливаємо подрібнений горох на ніч.
Відцідити, перекладаємо в товсту посуд для варіння, і заливаємо 6-тю склянками крижаної води чи охолодженого (з застиглим жиром) бульйону. Вводимо першу порцію солі. Пам'ятаємо, що додати її потім можна, а от забрати – ні. Чекаємо закипання, зменшуємо вогонь конфорки. Варимо близько 3.5-ої години до повної готовності. Варимо під кришкою, інакше воду (бульйон) доведеться постійно додавати. Також постійно заважаємо – горох легко пристає до дна, після чого починає пригорати. Як приготувати горохову кашу з м'ясом.




Відваривши, тиснемо горох подрібнювачем для пюре або виделкою. Чим краще проварений горох, тим більш м'яке однорідне пюре він перетвориться. Паралельно, з лаврушкой, горошинками перцю і сіллю відварюємо м'ясо. Розбираємо його на волокна. Жир режим на невеликі шматочки ножем.
Обсмажуємо м'ясні волокна разом з цибулею. Змішуємо з горохової кашею, і відразу – горох при застиганні злипається в досить твердий ком – подаємо.



Як приготувати горохову кашу з м'ясом.