Яйця при гастриті - як правильно готувати




1. Сирі яйця. (Яйця при гастриті).

2 сирих яйця, разив, налити в склянку. Додати щіпку соди і дрібку солі. Збити до однорідної маси. Нагріти в мікрохвильовій печі (30 секунд) або на паровій бані до температури 45 градусів.
Випити невеликими ковтками натщесерце або при загостренні гастриту через 4 години після останнього вживання їжі.




2. Яйця пашот. (Яйця при гастриті). 

У сковороду без масла налити води на 4 сантиметри. Поставивши на вогонь, довести до невеликого кипіння. Розбити яйце. Дати «заваритися» білку, залишивши жовток сирим.




3. Односторонній омлет.  (Яйця при гастриті).

На тефлонову сковорідку без масла вилити збиті, трохи підсолені яйця. Смажити, не заважаючи, поки омлет частково не перетворитися в однорідну масу. Не заважаючи, викласти на тарілку. Омлет повинен бути приготований приблизно на 1/2 від класичного рецепту.




4. Омлет в мікрохвильовій печі.  (Яйця при гастриті). 

У ємності розігріти 10 грам вершкового масла. Після вбити 2 яйця, перемішавши виделкою. Посолити (обережно) зверху. Поставити в мікрохвильову піч, налаштовану на середню потужність готування.
Через 1 хвилину витягнути і перемішати. Готувати ще 1 хвилину. Витягнути, перемішати, дати охолонути і є.

Всі ці страви підходять при всіх видах гастриту, і вживати їх можна навіть при загостренні вашої хвороби 1 раз в день.
Яйця при гастриті.