Як приготувати салат з каші з овочами.




Як приготувати салат з каші з овочами. Нам знадобиться:
- перлової крупи – 1 ст-н;
- морква;
- м'ясистий помідор;
- дрібна цибулина;
- невеликий огірок;
- стебло селери;
- жменю кучерявою петрушки;
- олії – трохи;
- лимон;
- спеції – в міру.

Як приготувати салат з каші з овочами.


Перебравши, відварити перловку. Спосіб приготування – класичний. Овочі нарізати кубиками, не забувши почистити. Зелень нарубати або порвати.
Готову кашу, остудити до 45 С.. Заправити лимонним соком. Кількість соку визначайте самі. Змішати з овочами. При бажанні моркву і селеру можна попередньо приварити. Заправити олією і приправити спеціями.
Подавати, пам'ятаючи, що калорійність цієї страви дуже невелика – менше 100 кілокалорій на 160 грам. За умови, що ви не «втопіть» його в пісному маслі.
Як приготувати салат з каші з овочами.

Як приготувати салат з каші з овочами.