Як приготувати салат з грушами. Нам знадобиться:
- велика груша;
- нежирного сиру – 100 гр-ів;
- петрушки – кілька гілочок;
- жменю салатних листків будь-яких;
- волоського горіха – 5-6 ядер;
- лимонного соку – 2 повних ст. лож.;
- рідкого меду – 1 повна ст. лож.;
- набір традиційних для вашої кухні спецій.
- велика груша;
- нежирного сиру – 100 гр-ів;
- петрушки – кілька гілочок;
- жменю салатних листків будь-яких;
- волоського горіха – 5-6 ядер;
- лимонного соку – 2 повних ст. лож.;
- рідкого меду – 1 повна ст. лож.;
- набір традиційних для вашої кухні спецій.
Як приготувати салат з грушами.
Салат і петрушку промити. Порвати не дуже дрібно, скидаючи у велику миску. Очистивши грушу, зрізати з неї смужками м'якоть. Для цього ідеально підходить спеціальний ніж для фруктів, налаштований на товстий режим нарізування. Подрібнити горіхи.
Окремо розтерти лимонний сік і мед – це буде заправка. З нею змішаємо зелень і горіхи, добре перемішавши. Сир трохи присолити.
Викласти зелень на тарілку. Додати крупно розкришений сир. Зверху викласти грушеві скибочки. Пару раз перемішати за допомогою двох лопаток (ложок). Приправити. Подати.
Як приготувати салат з грушами.