Як запекти рибу з овочами і моцарелою.




Як запекти рибу з овочами і моцарелою. Нам знадобиться:
- філе будь, очищеної від кісток, риби - 400 гр-ів;
- свіжого селери – 2 стебла;
- великі помідори - 2 шт.;
- моцарелла-класик - 150 гр-ів;
- спеції;
- оливкова олія.

Як запекти рибу з овочами і моцарелою. Спосіб приготування:

Очистити спеціальним овочевим ножем стеблової селера. Помивши, опустити селера в окріп. Вода повинна бути соленої. Варити, не збавляючи кипіння, 5-ть хвилин.
Витягнувши на друшляк, остудити бланшовані стебла під крижаною водою. Так само вчинимо з томатами. Але час їх готування – 1 хвилина.
Зробивши на томатах по невеликому надрізу, без проблем знімемо шкірку.
Нарежим кубиками овочі і сир моцарелла. Сіль пропустимо через блендер. Натремо нею рибу. Присыпом з обох сторін спеціями. Якщо риба суховата, трохи збризніть її з пульверизатора – так присипка буде триматися краще.
Швидко обсмажимо рибу в невеликому шарі сильно розпеченого масла. Температура його повинна бути такою, щоб на повне приготування риби пішло не більше 95-ти секунд. Риби кладемо у форму з жаростійкої кераміки. Присипаємо подрібненими овочами і подрібненим сиром.
Готуємо при 210 С рівному 12-ть хвилин. Подавати, поки моцарелла не встигла затвердіти.

Як запекти рибу з овочами і моцарелою.