Як закоптити курку у себе на кухні



Як закоптити курку у себе на кухні. Нам знадобиться.
- курячі четвертинки – 8 шт.;
- сіль з розрахунком на півтора літр. теплої води – 3 з максимальною гіркою с. лож.;
- трохи підсмажений цукор -1 с. лож.

Як закоптити курку у себе на кухні.

Обпалені четвертинки погрешаем в теплу, сильно підсолену (кристали повинні розчинитися обов'язково) воду. В непотрібну ємність для готування (великий ризик потім викинути) насипати на 3-ри пальця тирси. Зверху поставити часту грати, а посередині посудину подальшого збирання м'ясного соку меншого діаметру, що на 20-ть %-тов, ніж ємність, яка є основою всієї конструкції.
Вийміть і обітріть курячі четвертинки чистим рушником. Розмістивши шматочки внутрішньою стороною вгору на ретельно очищеної решітці. Якщо розміри решітки невеликі, піддаватися курку гарячого копчення порційно. Не знайшли свого місця шматочки поверніть в сол.воду. Як закоптити курку у себе на кухні


Помістивши ємність на включену на трохи вище середньої потужності конфорки, готуйте м'ясо приблизно годину. У міру потреби виймаючи обвуглені, і додаючи свіжі тирсу. Все що залишається після годинного впливу вогнем і димом (не забувайте провітрювати кухонне приміщення!!!) – остудити вийшло ласощі, нарізати і з'їсти.


Як закоптити курку у себе на кухні.
Як коптити курку.
Як зробити копчену курку самому.