Як приготувати свинину в клярі.




Як приготувати свинину в клярі. Нам знадобиться:
- свинина на відбивні - 4 медальйона;
- масло пісне бажано рафінована – 100 м-в;
- вода – 55 гр-ів;
- масло вершкове – 2 ст. лож.;
- будь-якого сорту борошно пшеничне – 2 склянки-на;
- сіль – тільки по смаку;
- чорний мелений перець – тільки по смаку;
- часник – 3 або 4 зубчики (любителів часникового порошку хочемо застерегти від його використання, оскільки з справжнім «живим» часником нічого не зрівнятися).
- перець гострий чилі – якщо любите;

Як приготувати свинину в клярі. Спосіб приготування:

Готуємо кляр, почавши з просіювання борошна у високу миску. Топимо і додаємо в борошно сливоч.масло і 4 ст. лож. води. Розмішуємо. Якщо тісто мало нагадує тісто для оладок, додаємо воду, домагаючись сметаноподібної консистенції. Чистимо і тиснемо зубки часнику. Додаємо часникову масу в тісто (тісто). Також вводимо спеції, сіль. Все дуже добре перемішуємо.
Відіб'ємо м'ясні медальйони так, щоб вони збільшилися в 1.4-1.8 рази. Топимо кожну обивную в клярі, щоб вона взяла якомога більше тіста. І відразу перекладаємо на дуже гарячу сковорідку з вже розпеченим маслом. Відбивні в клярі ви можете смажити 2-ма способами: на самому сильному вогні, тоді відбивні залишаться рожевими всередині; на повільному, тоді вони добре пропарити.
Обсмаживши з обох сторін, розкласти відбивні на тарілки з гарніром, і подавати.



Як приготувати свинину в клярі.