Як приготувати кекси з гарбуза з шоколадом.





Як приготувати кекси з гарбуза з шоколадом.Нам знадобиться:
- борошно – 215 гр-ів;
- гарбузове пюре - 150 гр-ів;
- 2 яйця;
- цукор білий – 190 гр-ів;
- вершкове масло - 105 гр-ів;
- білий шоколад – плитка;
- сода харчова - 1 ч. лож.;
- мелена кориця;
- мелений імбир;
- мелений мускатний горіх;
- сіль (обов'язково) - 1/4 ч. лож.

Як приготувати білий крем:
- сир вершковий - 55 гр-ів;
- розм'якшене масло - 15 гр-ів;
- ванільний цукор – половина пакету;
- рідкий світлий мед - 3 ст. лож.

Як приготувати гарбузовий крем:
- сир вершковий – 85 гр-ів;
- пюре з вареної гарбуза - 45 гр-ів;
- ванільний цукор – друга половина пакету;
- рідкий мед - 2 ст. лож.

Як приготувати шоколадний крем:
- шоколад темний - 1/4 плитки;
-вершки жирністю від 20% - 50 мл-у;
- темний ром -1 ч. лож.;
- горіхи, шоколадна стружка, ягоди.



Як приготувати кекси з гарбуза з шоколадом.


Ваша духовку попередньо повинна бути розігріта до 180 С.. А форму для мафінів повинна бути змащена маслом. для надійності його можна рясно присипати борошном – так кекси легше витягувати. І  злегка присипати борошном або покласти в неї паперові формочки.
У миску просіяти борошно, соду і сіль. Додати корицю, імбир і мускатний горіх, перемішати. Шоколад розламати на невеликі шматочки. У великій мисці збити міксером розм'якшене вершкове масло з цукром протягом 5-7 хвилин. Додати яйця по одному, продовжуючи збивати.
Зменшити швидкість міксера. Поступово всипати у суміш борошно невеликими порціями, чергуючи з додаванням гарбузового пюре. Наповнити формочки для мафінів готовим тестом не більше ніж на 2/3 об'єму. У центр кожного покласти шматочок білого шоколаду. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 20 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою, вона повинна виходити з тіста сухий. Вийняти капкейки з духовки і дати їм повністю охолонути.
Приготувати крем: Для білого крему міксером збити вершковий сир. Ввести розм'якшене  вершкове масло, ванільний цукор і мед, продовжуючи збивати до гладкої консистенції. Для гарбузового крему міксером збити вершковий сир з медом і ванільним цукром. Додати гарбузове пюре і ретельно перемішати. Для шоколадного крему на водяній бані розтопити шоколад. Додати вершки і ром і ретельно вимішати до гладкості.
Крем нанести шпателем на капкейки. Прикрасити горіхами, ягодами або шоколадною стружкою.