Як приготувати яблука з гарбузом (Як приготувати гарбуз з яблуками).




Як приготувати яблука з гарбузом (Як приготувати гарбуз з яблуками).
- велике яблуко;
- гарбуза – 140 гр-ів;
- родзинок – 34 гр-ів;
- кураги – жменя;
- волоських горіхів – жменя;
- цукру – не більш ст. ложки;
- щіпка кориці дрібної.

Як приготувати яблука з гарбузом (Як приготувати гарбуз з яблуками). Спосіб приготування:


До моменту початку готування духовку має бути розігріта до 170 С. Очистити гарбуз, зрізуючи не тільки шкіру, але і 5 міліметрів м'якоті під нею. Якщо є зелені або темні місця, їх потрібно видалити. Яблуко крупно нарізати, видаливши серцевину.
Курагу нарізати смужками. Горіхи слід стовкти. Спеціально смажити горіхи не потрібно. Все змішати. Пересипати цукром. Або залити медом, розтопленим в 3 ст. ложках води.
Викласти в керамічну форму. присипати корицею. Запікати яблука з гарбузом слід 30-ть хвилин. І більше, якщо гарбуз попалася якого-небудь кормового сорту.
Подавати блюдо гарячим. Зауважимо також, що воно ідеально поєднується з молоком. І що ті, хто прагне споживати якомога більше білка, можуть домішати перед затеканием будь-яку кількість нежирного сиру.