Низькокалорійні рецепти. Телятина з ківі




Нам знадобиться:
- Парної телятини - 3 кг .;
- Ківі м'яких - 500 г;
- Перець - по мінімуму;
- Сіль - по мінімуму.


Спосіб приготування:

Незважаючи на те, що ми пропонуємо вам вибрати телятину для низькокалорійного страви, вам все ж правильніше зупинити свій вибір на м'ясі з невеликим присутністю жиру. Справа в тому, що жир необхідний клітинам мозку і нервової системи, і якщо від нього відмовитися, вам гарантовані не тільки хронічні депресії, але і постійні зриви в дієті.
Куплену телятину Не заморожувати, а відразу помити і викласти на дошку «подихати» порядку 1-го години.

Вимиті ківі, подібно молодий картоплі, очистити від шкірки. Нарізати ківі соломкою або кубиками. У м'ясі зробити отвори, як при будь шпіговке.
Ківі трохи підсолити і поперчити. Але пам'ятайте, що перець багаторазово підсилює апетит. А сіль збирає рідину, що так само не сприяє схудненню. Наповнити кишеньки ківі.

Залишилася м'якоть ківі розтерти ложкою. Обмазати їй телятину з усіх боків. Викласти на лист кондитерського пергаменту, яким трохи раніше слід застелити деко. Духовка вже повинні бути доведена вами до 200 С. Прикривши фольгою, або розпореним рукавом, запікати 20-ть хвилин. Прибрати рукав і фольгу, і запікати ще 20-ть хвилин.

Є тільки в холодному вигляді, нарізаючи тоненькими скибками, оскільки будь гаряча їжа посилює апетит, змушуючи з'їдати куди більше, ніж вам насправді необхідно.