Низькокалорійні рецепти. Буряково-гранатовий фреш




Нам знадобиться:
- Буряк дрібна - 400 гр-ів;
- Гранат стиглий - 500 гр-ів;
- Мед - в міру.


Спосіб приготування:


Перш ніж ви приступите до готування, нагадаємо, що гранат, як і буряк, допомагають худнути людям з уповільненим метаболізмом - «ледачим шлунком». Якщо у вас підвищена кислотність, то вживати цей фреш вам ні в якому разі не можна.
Відібрати дрібний буряк - він солодший і ароматніший.  . Очистити, нарізати, видавити сік.
Гранат слід взяти великий. Вибравши 500 гр-ів насіння, розчавити їх калаталом для картоплі, сік злити. Якщо пропустити гранатові ядра через соковижималку, її ножі розрублять кісточки, і сік вийде неймовірно терпким. Звести разом обидва соки.
Смачного!!!