Перша порада для ба;аючих навчитися як приготувати соковитий
стейк. Стейк має бути досить товстим. Якщо він буде тонше 2,5-3 см, то виходить
сухим, скоринка буде не та.
Порада два – маринувати стейк треба заздалегідь. Потрібно
багато цибулі, який потрібно дрібно порізати, поперчити і гарно пом'яти руками.
Залити кефіром, посолити і в цьому розсолі замаринувати м'ясо.
Порада ти як приготувати соковитий стейк - якщо маринувати вранці, то ввечері можна
смажити. Маринад з м'яса видалити серветками. Перед смаженням, змастити стейк
яйцем. Це потрібно щоб з м'яса не вийшов сік. Адже ми готуємо соковитий стейк.
Порада чтоири – смажити
потрібно не на червоних вугіллі, а на сірих. Тобто у міру гарячих. Інакше м'ясо
тут же почне підгоряти.
И ще одна порада - не потрібно протикати м'ясо. Зайвий раз
перевертати теж не слід. Підсмажити з одного боку, перевернути і досмажити з
іншого помахуючи опахалом.
От так и можна приготувати соковитий стейк.