Юшка Царська.



Як пріготуваті царську юшку.


 Багато плутають юшку з рибним омсуп! В чому різниця? Класична вуха готується на багатті і має специфічний запах багаття! Справжнього багаття! А рибний суп готується на плиті і навіть добавка рідкого диму не дає того особливого смаку.

Рецепт Царської юшки


Картопля - 4-5 штук.
Морква - 1 штука.
Цебуля середня ріпчаста - 1 штука.
Для бульйону підходить будь-яка риба – плотва, окунь, уклейка, невеликий підлящик.
Риба для подачі - судак, короп, великий окунь, червона риба.
Петрушка, кроп - за смаком.
Горілка - 30 гр-ів.
Сіль, чорний перець, коріння.




Рецепт приготування Царської юшки.


Першим ділом варимо бульйон. для чого беремо невелику рибку, чистимо, миємо, варимо буквально 10-15 хвилин, після чого проціджуємо через марлю, щоб очистити від можливих кісточок.Ставимо назад на вогонь бульйон і відправляємо в нього вариться картопля, морква порізану соломкою або кружечками і цибулю очищений від лушпиння і порізаний на 4 частини.
Коли картопля буде готовий кидаємо шматки риби почищені і порізані за ранні, солимо, перчимо, додаємо коріння.Даємо покипіти під кришкою п'ять хвилин, після чого додаємо зелень, перемішуємо, заливаємо 30 грам горілки і закриваємо кришку. Знімаємо з вогню, даємо настоятися хвилин 10-15.
Смачного!!!