Рецепт апельсиново-полуничного коктейлю:
- стиглий м'який банан - 1 шт. на 2-е порції;
- полуниця - 12 ягід;
- апельсиновий фреш - 310 мл-у;
- мед - 1 ст. лож.;
- подрібнений лід.
Як приготувати апельсиново-полуничний коктейль:
Хоч в автентичному рецепті вказаний мед, у випадку, якщо у вас алергія на цей продукт, замініть його світлим цукром. А якщо ви стежите за вагою - цукрозамінником. Апельсини очистіть так само, як ви чистите картоплю. М'якоть наріжте і закиньте в блендер. Перетворіть у фреш.В парі ложок води розчиніть мед (цукор). Влийте його в чашу з фрешем. Змішайте. Тепер, додавши, перетворити на пюре очищений банан. Деяким подобається подрібнювати лише частина банана, решту закладаючи в стакани у вигляді невеликих кілець. Додати полуницю і знову збити.
Якщо лимонад виявиться кілька густий, розбавте його мінералкою. Після цього розлийте по високим, наплоенным колотим льодом келихах, і несіть до столу. Нагадаємо, що рецепт розрахований на 2-ве порції.