Рецепт шпинатового рулету з помідорами:
- шпинат свіжий - 400 гр-ів;
- яйця великі - 5 шт;
- борошно другого сорту (дотримуватися цієї вказівки важливо, так рулет буде щільніше) - 3 ст.лож.;
- вершковий сир жирних сортів - 250 гр-ів;
- розпушувач в пакетах кондитерський - 1 ч.лож.;
- часник - 3 зубки середніх;
- в'ялені помідори - 16 шт.
Як приготувати шпинатний рулет з помідорами:
Якщо немає в'ялених помідорів, приготуйте їх самі. Купивши і вимивши 4-ре середнього розміру томатів, наріжте їх, потримайте півгодини в пісному маслі і на 4-ри години відправте в духовку при 60 С. Шпинат проваріть 2-ві хвилини в окропі. Злив, дайте шпинату охолонути. А після цього збийте його міксером.Розділіть яйця. Жовтки розітріть, підсолюємо, з 50-ть м-ми вершкового сиру. Вмішайте в цю суміш розпушувач і борошно. Тепер, озброївшись блендером, з'єднайте цю суміш з остившім збитим шпинатом. Тепер, збивши посолені білки, введіть їх у шпинатну суміш.
Розрізавши з одного боку пекарський рукав, застеліть їм хворий деко. Покрийте плівку шаром шпинату. Запікайте 14-ть хвилин при 170 С.
Весь залишився вершковий сир збийте з часником, використовуючи блендер, запущений на високу швидкість. Витягнувши встиг выпечься шпинат (з плівки не знімати!!!) обережно нанесіть на нього шар сирної пасти. Викладіть в'ялені томати. Піднявши плівку з одного боку, поверніть все це в щільний рулет. Перекладіть на блюдо, зніміть плівку.
Подавши, нарізайте шпинатний рулет на порції і пригощайте гостей!