Домашні тістечка з начинкою з морозива.



Рецепт домашніх тістечек з начинкою з морозива:
- вершкового масла, розтопленого при кімнатній температурі - 125 грам;
- цукру - 1/2 склянки;
- меду - 1/2 склянки;
- 1 яйце;
- борошна - 1 і 3/4 склянки;
- сода - 1/2 чайної ложки;
- кориці - 1/2 чайної ложки;
- мускатного горіха - 1/2 чайної ложки;
- солі - 1/4 чайної ложки;
- волоського горіха - 1 і 1/2 склянки;
- досить крупно поламаного тертого темного шоколаду (хоча шоколад може бути обраний будь-який) - 1/2 склянки;
- морозиво.




Як приготувати домашні тістечка з начинкою з морозива:

Включаємо духовку, даючи їй розігрітися до температури 180° C.
У великій сухій сковороді на середньому вогні, помішуючи, смажимо волоські горіхи, доводячи їх до злегка коричневого кольору. Потім залишаємо їх у бік, чекаємо, коли охолонуть.
У невеликому посуді близько 2 хвилин міксером збиваємо вершкове масло і цукор. Додаємо мед і яйця збиваємо до стану крему.  Просіваємо разом борошно, соду, корицю, мускатний горіх і сіль. Додаємо цю суміш в рідкі інгредієнти (масло, мед тощо) і перемішуємо, перетворюючи в майбутнє тісто для випічки. Потім додаємо волоські горіхи і шоколад.
Рівномірно розкладаємо на деко невеликі, схожі на печиво гуртки однакового розміру, попередньо застеливши деко пергаментним папером. Випікаємо 10-12 хвилин, поки краю печива не придбають золотисто-коричневий колір. Даємо остудитися.  Формуємо кульку морозива, який кладемо на одне печиво, обережно накриваючи його другим і трохи стискаючи. У нас виходить тістечко з начинкою з морозива, яке можна подавати відразу ж на стіл…

…або, загорнувши в поліетиленову плівку, поставити в морозильник. Там без змін якість смакових воно може зберігатися від однієї до двох тижнів.