Тефтелі з рибою і сиром для дітей від 1-го до 2-х років.




Рецепт «тефтелі з рибою і сиром для дітей».
- 40 гр-ів тріски;
- 1 ложка домашнього сиру;
- 10 гр-ів грамів білого хліба;
- 1 ложка молока;
- 1/4 свіжого (обов'язково) курячого яйця;
- 10 гр-ів не горької цибулі;
- 1 ложка будь-якого рослинної олії;
-1-2 ложки домашнього молочного соусу;
- зелень свіжа, будь, дрібно порізати;
- щіпка сухого кропу;
- 1 щіпка сухої петрушки;
- 1 щіпка солі.

Як приготувати тефтелі з рибою і сиром для дітей:

Цибулю миємо, чистимо, подрібнюємо.У сковорідку наливаємо десертну ложечку олії. Кидаємо цибулю, швидко на мінімальному вогні, обсмажуємо його.

Риба тим часом миється, потім подрібнюється в фарш. Для цієї мети можна використовувати м'ясорубку або блендер, міксер.Фарш з риби перемішується з сиром, цибулею, який вже обжарился.
Хліб розмочити в молоці. Додати до нього яйце. Змішати з сирною пастою. І заново суміш пропустити через блендер або м'ясорубку.Масу солимо. Перемішуємо. Дерев'яною лопаткою її гарненько збиваємо, щоб вона стала пишною.
Тепер можна формувати тюфтельки. Врахуйте, вони не повинні бути розміром, як для дорослої людини, робіть їх дуже маленькими.Викладаємо тюфтельки на сковороду, де смажився лук. Додати трохи олії. Підсмажити.
Розігріваємо духовку і ставимо сковороду туди, запікаємо. Як запекутся, вийняти. Знову сковороду поставити на маленький вогник. Полити тефтелі молочним соусом. Довести до кипіння.
Все готово!
До столу страву можна подавати тільки не забудьте, прикрасити її зеленню.