Котлети з риби.




Рецепт котлет з риби:
- 400 гр-ів філе тріски (будь-якої іншої риби)
- 100 гр-ів цибулі-порею
- 150 гр-ів креветок
- 150 мл овочевого бульйону
- 100 гр-ів сметани
- 1 ст. ложка харчового крохмалю
- трохи лимонного соку,
кріп, сіль, перець.

Як приготувати котлети з риби: Покласти філе тріски в плоску форму і збризнути лимонним соком. Дрібно порізати цибулю і викласти її на рибу разом з креветками. Залити бульйоном. Накрити і варити 7-8 хвилин при 100 грд. Розчинити харчовий крохмаль і сметану в невеликій кількості бульйону. Кип'ятити приблизно 4 хвилини . Остудити. Рибу та кріль пропустити через м'ясорубку. Змішати з соусом, сформувати котлети, та викласти в каструлю, і пропарити хвилин 10.