Сьогодні хочу
запропонувати вам рецепт чудового десерту, дуже смачного і корисного. Фініки -
не просто солодкий екзотичний плід; вони рятують від анемії, підвищують тонус і
працездатність, а вже про користь сиру можна просто оди співати. Для
приготування цього десерту нам знадобляться:
- фініки - 20 штук
- кисломолочний сир - 150 гр-ів
- мед - дві столові ложки
- мигдалева есенція -
половина чайної ложки
- мигдаль смажений - 100 гр-ів
- цукрова пудра
Як приготувати фініки з сиром:
Сушені фініки промиємо під проточною водою, потім замочимо на три години в теплій кип'яченій воді, потім, видаливши кісточки, відкинемо на друшляк і дамо воді стекти. В'ялені фініки можна не замочувати. Для начинки сир змішаємо з медом і мигдальною есенцією.
Фініки наповнимо сирною масою і вкладемо в кожен по ядерцю
мигдалю.
При подачі фініки викладемо на плоске блюдо і посипаючи цукровою пудрою.
При подачі фініки викладемо на плоске блюдо і посипаючи цукровою пудрою.