Рецепти зрази. Курячі зрази з грибами.




Рецепти зрази. Рецепт зразів з курки з грибами.
- 100 грамів цибулі
- 60 мл олії (рослинного)
- 250 грамів опеньків, печериць, вешанок
- півтори чайних ложки солі
- 750 грамів курячого філе
- два яйця
- пів чайної ложки чорного меленого перцю
- шість столових ложок панірувальних сухарів

Як приготувати rурячі зрази з грибами.  Рецепти зрази.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до прозорості. Додати гриби. Якщо вони великі, то розрізати їх на частини. (Рецепти зрази). Посолити і готувати на сильному вогні, вісім-десять хвилин, помішувати, поки зайва рідина не випарується.
Курячі грудки нарізати шматочками, подрібнити в блендері, але можна і в м'ясорубці. У фарш, який вийшов, додати перець, сіль, одне яйце. Перемішати все до однорідної маси.
Збити злегка виделкою яйце, потім панірувальні сухарі висипати в неглибоку миску. Розділити фарш на шість частин. Сформувати велику коржик товщиною менше сантиметра. Покласти всередину столову ложку готової начинки і щільно загорнути, заліплюючи протилежні краї. Надати овальну форму виробу і вмочити в яйце спочатку, а потім у панірувальних сухарях обваляти з усіх боків.
Зрази – а цей рецепт з серіі «рецепти зрази»  - обсмажити до золотистого кольору з двох сторін, перекласти їх у форму і потім запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, близько двадцяти хвилин. Дати зразам трохи охолонути і подати на стіл. Приємного вам апетиту!


Рецепти зрази.