Рецепт маринованого терену:
- 400 гр-ів терну
- 75 гр-ів цукру
- 2 столові ложки 7% оцту
- 0,5 чайної ложки солі
- кориця, гвоздика, запашний перець.
Як приготувати запасти терн на зиму – Як мариновати терен: Приготування маринаду: на одну банку
місткістю 0,7 - 1,0 літр взяти 1,5 склянки води, 75 г цукру, трохи кориці,
гвоздики, запашного перцю і 0,5 чайної ложки солі. Довести маринад до кипіння. Терн щільно укласти в скляну банку (0,7 - 1,0
літра), залити маринадом, влити 2 столові ложки 7% оцту, накрити бляшаними
кришками і стерилізувати 10 хвилин, після закатати і помістити в прохолодне
місце.