Маринований терен.




Рецепт маринованого терену:
- 400 гр-ів терну
- 75 гр-ів цукру
- 2 столові ложки 7% оцту
- 0,5 чайної ложки солі
- кориця, гвоздика, запашний перець.

Як приготувати запасти терн на зиму – Як мариновати терен:  Приготування маринаду: на одну банку місткістю 0,7 - 1,0 літр взяти 1,5 склянки води, 75 г цукру, трохи кориці, гвоздики, запашного перцю і 0,5 чайної ложки солі. Довести маринад до кипіння.  Терн щільно укласти в скляну банку (0,7 - 1,0 літра), залити маринадом, влити 2 столові ложки 7% оцту, накрити бляшаними кришками і стерилізувати 10 хвилин, після закатати і помістити в прохолодне місце.