Свинні реберця з чилі.




Рецепт «свинні реберця з чилі».
- синячі реберця - 800 гр
- перець чилі - 1 шт
- паприка - 2 шт
- баклажан - 1 шт
- крошенные помідори - 800 мл
- цибуля - 1 шт
- сіль - за смаком
- майоран, орегано по дрібці
- часник - 3 зубчики
- цукор - 1 /2 ч л або за смаком
- портвейн (хороший) - 100 мл червоне вино )
- рас.олшя - 1 ст л

Як приготувати свинні реберця з чилі:

Реберця обсмажуємо до золотавої скоринки на сухий, розпеченій сковороді. Вогонь зменшуємо, при необхідності додаємо масло, кладемо нарізану цибулю і підрум'янюємо.
Перекладываем все в жароміцну форму. Паприку і баклажани нарізаємо кубиками, додаємо до м'яса, заливаємо все помідорами, солимо, додаємо портвейн, часник, чилі, орегано і майоран, цукор.
Закриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку на 45 хвилин при 180 гр.