Як приготувати какао.




Рецепт какао:
- 400 мл молока
- 4 ч.л. какао-порошку
- 4 ч.л. цукру


Як приготувати какао:


Змішати в кастрюлі какао з цукром. Помішуючи, обережно додати дуже гарячу воду. Потім оставити усе на середній вогонь і, ретельно продовжуючи помішувати, довести какао до кипіння. Влити у какао нагріте молоко і, трохи-трохи збавивши вогонь, прогріти цю суміш. ле не доводити її до кипіння не варот. Зняти какао з вогню.
З допомогою спеціального пристрою збивати ващ напій протягом 20-ти сек, щоб утоврилася піна.
Розлити какао по підігрітих чашках.


Увага: Коли ви збиваєте ваще какао, це дозволяє вам, по-перше, запобігти неприємному утворенню плівки на поверхні какао, по-друге, дуже добре змішати всі компоненти какао , а в-третіх, посилити аромати напою.