Кисіль з журавлини




Рецепт кисілю з журавлини:
- 100 гр-ів журавлини
- 1/2 стакан коричневого цукру
- 2 ст.л. картопляного крохмалю
- 3,5 склянки бутильованої води


Як приготувати кисіль з журавлини:


Переберіть ягоди, покладіть в сито, ложкою відіжміть з них сік і приберіть його на годину в холодильник. Залишилися вичавки залийте 3 склянками холодної бутильованої води, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 5 хв, після чого процідіть через дрібне сито, віджимаючи журавлину ложкою. У приготовлений відвар всипте цукор, доведіть суміш до кипіння.
Крохмаль розведіть залишилася холодною бутильованою водою і процідіть. Влийте його в киплячий ягідний відвар тонкою цівкою, безперервно помішуючи. Доведіть кисіль до кипіння і влийте в нього прибраний в холодильник журавлинний сік. Відразу ж зніміть з вогню.
Смачного!!!