Вишневий салат з йогуртом.




- 200 гр. свіжої вишні,
- 2 яблука
- 2 груші
- 2 ст.л. лимонного соку
- 2 ст.л. цукрової пудри
- 150 мл жирних вершків
- 150-200 мл білого йогурту
- 2 ч.л. ванільного цукру

Добре промийте вишню і видаліть кісточки. Яблука та груші очистіть від шкірки і видаліть серцевину. Наріжте яблука і груші дрібними кубиками, збризніть 2 ч.л. лимонного соку, посипте цукровою пудрою. Додайте до яблукам і грушам вишню і акуратно перемішайте, намагаючись не пом'яти вишню. Збийте вершки з ванільним цукром в піну, продовжуючи збивати, додайте йогурт і лимонний сік, що залишився. Викладіть салат в креманки і прикрасьте збитими вершками і йогуртом.