3 наймодніших дієти за версією Google.



Дієти від Google.


Кілька разів в рік Google публікує списки своїх найпопулярніших запитів, пропонуючи дізнатися, що цікавить його користувачів найбільше. Сьогодні ми хочемо розповісти про списку найпопулярніших дієт цього року, серед яких, цілком можливо, ви зможете підібрати відповідну дієту для себе.



1. P.I.N.K. дієта або дієта ПІНК.

Незважаючи на масовану рекламну компанію, ПІНК-дієта ніщо інше, як давно відомий товар в новій упаковці. Що позиціонується «тільки для жінок», вона складається з 2-х складових: кардіотренувань високої інтенсивності і обмеження в харчуванні, яка зводиться до 2000 калорій на добу і складається тільки з м'ясних і рослинних страв. А тому можна сказати, що ПІНК - комплекс з усіченої і кремлівської дієт.


2. Дієта на основі таблеток NV.

Диво-талетки NV, досить активно рекламуються зірками Голлівуду, поки не з'явилися в аптеках, але їх вже можна знайти в Мережі. Що до втрати ваги, яку нібито гарантує їх прийом, забезпечує що міститься в них екстракт кактуса, що носить назву «худія». Не дивлячись на те, що до справи розкручування цих таблеток вже доклали руку такі знаменитості, як Кармен Електра і Холлі Мэдисо, за висновком фахівців засіб є не більш, ніж плацебо, що «працює» тільки в поєднанні з обмеженнями в їжі і регулярними заняттями спортом.


3. Живлення через крапельницю.

Цю жахливу у всіх відносинах «дієту» розробив лікар з Флориди Олівер Ді Пьєтро. Саме він, забезпечивши повну нерухомість своїх пацієнток на кілька тижнів, годував їх засобами крапельниць, завдяки чому вони могли скоротити свій раціон до 800 калорій в день, і, звичайно, почати худнути. Саме нерухомість під час усього процесу гудіння дозволила його пацієнткам втрачати вагу, що вимірюється двозначними цифрами. Однак, як виявилося надалі, його втрата йшла не тільки за рахунок спалювання жиру, але і руйнування внутрішніх органів і м'язів, включаючи серцевий м'яз.

Незважаючи на те, що загальноамериканська асоціація медиків вже назвала дії Олівера Ді Пьєтро «несуть загрозу життя», його клініка процвітає, і сьогодні для того, щоб пройти «лікування» в ній, треба вистояти в пробку більш ніж на 1.5 року черги.

- - -