Скумбрія, тушкована у власному соку.




Рецепт скумбрія, тушкована у власному соку:
- 2 скумбрії свіжеморожена
- 1 ч.л.соли
- 0,5 ч. л. цукру
- 2-3 цибулини
- 1 морква
- 2-3 лаврових листа
- 10-15 горошин чорного перцю ( я взяла 10 шт.черного + 3 шт. білого)
- 1 ст.л. рослинного  масла

Як приготувати скумбрію, тушковану у власному соку.
Спочатку очищену рибу нарізати шматками по 3-4 сантиметр. Пюлс  сіль , цукор. Перемішати, відставити. Лук півкільцями, моркву на тертку. В 1 літрову банку ( у мене скляна каструля) половину цибулі та моркви, лаврушка, зверху шматочки риби, перець горошком, що залишилися цибулю та моркву, полити раст. маслом.
Накриваємо кришкою (скляній або металлич.без гумки, фольгою в 2 шари) і в холодну духовку, включаємо 200*С.
Як почне закипати в банку, температуру зменшуємо до 100*С і підсмажуємо 1 год ( при 150*З тримала 40 хвилин).
Якщо риба не дуже жирна, краще додати растит.маслица побільше.
Це дуже смачно!!! Тому смачного!!!