Картопляні зрази з курячим серцем.


 Щоб приготувати картопляні зрази з курячим серцем візьміть:
картопля - 8 - 10 шт.
яйце - 2 шт.
борошно (або панірувальні сухарі) - 2 ст. ложки
масло вершкове - 3-4 ст. ложки

для фаршу:
серце куряче - 400г
цибуля ріпчаста - 2 цибулина
сіль, перець мелений чорний - за смаком


Рецепт  "Картопляні зрази з курячим серцем":
Сиру картоплю очистити і відварити в підсоленій воді. Відвар злити, додати вершкове масло і розім'яти в гарячому вигляді, як для пюре. В злегка охолоджене картопляне пюре додати яйця, добре розмішати і розділити на круглі коржики.
Потім готують фарш: серце куряче перемолоти на м'ясорубці і обсмажити на сковороді з цибулею, посолити і поперчити за смаком. Фарш кладуть на коржик з картоплі, загортають краю, панірують у сухарях або в борошні і обсмажити з обох боків. Можна ще запекти в духовці, не обсмажуючи.
До столу подають зі сметаною, з томатним чи грибним соусом.


Смачного!