Рецепти кухні. Маринований «пекельний» перець.




Рецепти кухні. Рецепт маринованого «пекельний» перцю:
- 100 грам цибулина
- 2 столові ложки цукор
- 10 штук перець фресно
- 2 штуки лаврушка
- 2 столові ложки сіль
- 10 штук перець халапеньйо
- 5 зубчиків часник
- 2 склянки оцет
- 1 чайна ложка мексиканський орегано

Примітка: Для того, щоб захистити руки використовуємо гумові рукавички.



Рецепти кухні. Як приготувати мариновану «пекельний» перець:

Для початку халапеньо і фресно наріжемо тонкими кружечками. Хвостики відріжемо і викинемо. Лук і часник очистимо. Потім нагріємо 2 склянки оцту (5%), додамо 2 столові ложки цукру, стільки ж солі, орегано, лаврушку. Нагріємо, періодично помішуючи. Коли цукор і сіль розчиняться - нехай охолоне охолонути.
Тепер цибулю і часник наріжемо і додамо до перцям. Потім покладемо в банку перець, заллємо маринадом, перемішати і закриємо щільно до потреби. Смачного!