Як приготувати рис у сковороді.



Як приготувати рис у сковороді? Рецепт рису в сковороді за 30 хвилин!

Інгредієнти:
- 1.маленькая моркву і цибулина
- 2.1 склянка рису
- 3.2 склянки води

Приготування рису у сковороді:


Нарізати кубиками цибулю,моркву натерти на дрібній терці. У сковороду ллємо олію (не шкодуємо, але і не перебарщиваем),ставимо на вогонь. Закидаємо цибулю та моркву, трохи підсмажуємо.
Додаємо рис,перемішуємо,нехай просочиться 20 секунд. Відразу ж додаємо 2 таких же склянки води, перемішуємо і закриваємо кришкою.
Через 10 хвилин солимо 1 ч.л. солі, перемішуємо і закриваємо знову кришкою. Залишаємо ще на 15 хвилин.





Ваше страва готова! можна подавати хоч з чим! На цей раз я подавала з наггетсами! Приємного апетиту, господині!

як приготувати рис у сковороді