Рецепт мандриків з варенням.
- 400 рг борошна
- 50 гр вершкового
масла,
- 200 гр жирної сметании
- 100 г цукру
- 5 яєць
- по 0,5 склянки
яблучного і чорносмородінового варення
Як приготувати мандрики з варенням:
Розм'якшене масло розтерти в мисці з цукром, додати сметану і 4 яйця. Постійно помішуючи, в миску просіяти борошно.
Замісити тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в
холодильник на 30 хв. Скачати з тіста ковбаски, нарізати їх на скибочки.
Розкачати кожну скибочку в корж діаметром 8-9 см, защипнути краю кіскою.
Покласти коржики на змащений маслом лист, змастити злегка
збитим яйцем і запекти в духовці, 10 хв. Вийняти, покласти в середину кожної з
1 ст. л. яблучного і чорносмородінового варення.
Запікати ще 10 хв.,
до підрум'янення.
![]() |
закриті мандрики |