Мандрики з варенням.




Рецепт мандриків з варенням.
- 400 рг борошна
-  50 гр вершкового масла,
-  200 гр жирної  сметании
-  100 г цукру
- 5 яєць
-  по 0,5 склянки яблучного і чорносмородінового варення


Як приготувати мандрики з варенням:

Розм'якшене масло розтерти в мисці з цукром, додати сметану і 4 яйця. Постійно помішуючи, в миску просіяти борошно.
Замісити тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30 хв. Скачати з тіста ковбаски, нарізати їх на скибочки. Розкачати кожну скибочку в корж діаметром 8-9 см, защипнути краю кіскою.
Покласти коржики на змащений маслом лист, змастити злегка збитим яйцем і запекти в духовці, 10 хв. Вийняти, покласти в середину кожної з 1 ст. л. яблучного і чорносмородінового варення.
Запікати ще 10 хв., до підрум'янення.

закриті мандрики