Медовий крем.




Рецепт медового крему: 
- 1 пачка масло
- 400 мілілітрів підсолодженого згущеного молока
- 180 гр-ів коричневий цукор
- 120 мілілітрів мед 

Як приготувати медовий крем:

Для початку змішаємо мед, цукор і масло в каструлі. На середньому вогні, постійно помішуючи закипятим суміш до однорідної маси. Коли суміш почне кипіти, почнемо помішувати її ще протягом 2-х хвилин.  Наллємо в неї згущене молоко, та І будемо продовжувати помішувати, поки маса не придбає однорідний відтінок. А по мірі готовності, сама суміш почне згущуватися і придбає золотавий колір.
Можна подавати до столу відразу ж, або дати крему охолонути і зберігати в герметичному контейнері в холодильнику. Якщо маса, після вилучення з холодильника, буде дуже густий, потрібно лише злегка підігріти її у мікрохвильовці або на паровій бані.