Су з кропиви.




Як приготувати суп з кропиви:
Картопля - 400 гр.
Яловичина - 300 гр.
Кропива - 200 гр.
Яйце куряче (варене круто) - 2 шт.
Сир плавлений - 2 ложки.
Сіль .
Чорний мелений перець.
Рослинна олія.



Як приготувати суп з кропиви.


Картопля моєму, чистимо, нарізаємо кубиками, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо й перчимо.
М'ясо моєму, обсушуємо, нарізати невеликими шматочками й обсмажуємо в олії. Додаємо до картоплі і відварюємо все протягом 20 хвилин.
Потім додаємо заздалегідь помиту і обсушенную кропиву і всі відварюємо до готовності.
Перед подачею суп розливаємо по тарілках, додаємо половинки вареного яйця і заздалегідь подрібнену зелень. Кропив'яний суп готовий.