Маринована цибуля швидко для салатів.


Як маринувати цибулю? Маринована цибуля - порятунок для тих, хто терпіти не може цибульний смак в салатах.  Маринована цибулька набагато смачніша - :вона приємно хрумтить і має свіжий кисло-солодкий смак. Така цибуля відмінно підходить до шашлычку, до м'яса, риби, плову!

Інгредієнти для маринуванная цибулі%
2 - 3 головки цибулі
3 ст. л. кип'яченої води
1 ст.л. 9%-ого оцту
1 ст. л. цукру
1 ч. л. солі

Рецепт маринуваної цибулі:

Цибулю дрібно нарізати, кільцями або як вам треба. Взяти воду, додати сіль і цукор. Довести до кипіння. Влити заздалегідь приготовлений оцет. Кип'ятити не треба. Відразу цим залити маринадом цибулю і накрити кришкою.

Дати охолонути. Так як обсяг невеликий, маринад остигає швидко.

Все! Вийшла швидко маринована цибуля.



Якщо додати натертий на дрібну терку буряк,
цибуля буде червоною!!!!