Як приготувати домашню варену ковбасу? Вам потрібен рецепт
домашньої вареної ковбаси? Не довіряю я магазинної ковбасі, а дитина любить
побалувати себе ковбаскою - ось і народилося ось таке блюдо, в ньому поєднано
два рецепту спосіб приготування від французького паштету і форма від домашніх
купат. Вийшла ось така дуже ніжна і смачна домашняя варена ковбаса!
Нам знадобиться:
філе (червоне безкісткове м'ясо ) курки або індички - 700
грам
300 мл жирних вершків (33%)
3 яєчних білка
сіль і перець за смаком
Харчова плівка, х.б. мотузка.
Готуємо:1. М'ясо сильно прохолодні, потім подрібнюємо у
блендері або пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою. Маса повинна бути
гладкою і практично кремоподібної. Додаємо в фарш білки, свіжозмелений перець і
сіль. Змішати в блендері. Вливаємо в миску з фаршем холодні вершки і
перемішуємо до однорідності.
3. На стіл кладемо прямокутний шматок харчової плівки, на
нього викладаємо 1/3 фаршу, загортаємо краю плівки так, щоб вийшов рулет. Кінці
добре зав'язуємо (я використовую х.б. мотузку 0,5 см)Теж саме проробляє ще 2
рази. Виходить 3 маленькі ковбаски.
4. У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь, доводимо
до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму. Вода не повинна кипіти!!!! У гарячу
воду поміщаємо ковбаски і придавлюємо їх блюдцем і чим небудь важким, щоб вони
не спливали. Варимо 1,5 години.
5. Виймаємо ковбаски з води, охолоджуємо. Знімаємо плівку.
На столі розкладаємо шматок пергаментного паперу посипаємо будь-якими сушеними
травами (і використовую базилік і кріп) . Кладемо на зелень ковбаску і
загортаємо його. Поверхня повинна бути рівномірно покритий засипкою. Повторіть
цю процедуру з кожної ковбаскою. Прибираємо в холодильник на 8-10 годин. Перед
подачею знімаємо папір і нарізати тонкими скибочками.
Така ковбаска може зберігатися в холодильнику 5 днів.