Домашня ковбаса варена.




Як приготувати домашню варену ковбасу? Вам потрібен рецепт домашньої вареної ковбаси? Не довіряю я магазинної ковбасі, а дитина любить побалувати себе ковбаскою - ось і народилося ось таке блюдо, в ньому поєднано два рецепту спосіб приготування від французького паштету і форма від домашніх купат. Вийшла ось така дуже ніжна і смачна домашняя варена ковбаса!

Нам знадобиться:
філе (червоне безкісткове м'ясо ) курки або індички - 700 грам
300 мл жирних вершків (33%)
3 яєчних білка
сіль і перець за смаком

Харчова плівка, х.б. мотузка.

Готуємо:1. М'ясо сильно прохолодні, потім подрібнюємо у блендері або пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою. Маса повинна бути гладкою і практично кремоподібної. Додаємо в фарш білки, свіжозмелений перець і сіль. Змішати в блендері. Вливаємо в миску з фаршем холодні вершки і перемішуємо до однорідності.

3. На стіл кладемо прямокутний шматок харчової плівки, на нього викладаємо 1/3 фаршу, загортаємо краю плівки так, щоб вийшов рулет. Кінці добре зав'язуємо (я використовую х.б. мотузку 0,5 см)Теж саме проробляє ще 2 рази. Виходить 3 маленькі ковбаски.

4. У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму. Вода не повинна кипіти!!!! У гарячу воду поміщаємо ковбаски і придавлюємо їх блюдцем і чим небудь важким, щоб вони не спливали. Варимо 1,5 години.

5. Виймаємо ковбаски з води, охолоджуємо. Знімаємо плівку. На столі розкладаємо шматок пергаментного паперу посипаємо будь-якими сушеними травами (і використовую базилік і кріп) . Кладемо на зелень ковбаску і загортаємо його. Поверхня повинна бути рівномірно покритий засипкою. Повторіть цю процедуру з кожної ковбаскою. Прибираємо в холодильник на 8-10 годин. Перед подачею знімаємо папір і нарізати тонкими скибочками.

Така ковбаска може зберігатися в холодильнику 5 днів.


рецепт домашньої вареної ковбаси