Різнобарвний торт "Веселка".





Барвники: 
Сік буряка - 1-2 столових ложки
Сік моркви - 1 столова ложка
Жовток - 1 шт
Сік шпинату - 1 столова ложка
Сік чорниці - 1 столова ложка
Сік ожини - 1 столова ложка

Для торта:
Борошно - 3,5 склянки
Розпушувач - 2 чайних ложки
Сода - ½ чайної ложки
Цукор - 1,75 склянки
Вершкове масло - 75 г
Рослинна олія - 1,5 столової ложки
Білки - 2 шт
Молоко - 1,5 склянки
Звичайний знежирений йогурт - ½ склянки
Ваніль - 2,5 чайної ложки
Вершковий крем:
Цукрова пудра - 3,75 склянки
Вершкове масло - 110 г
Ваніль - 1 чайна ложка
Молоко - 3 столових ложки

Глазур зі збитих вершків:
Жирні вершки - 2 склянки
Цукрова пудра - ¼ склянки
Сіль - 1/8 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка