Дріжджові млинці



Цукор-пісок - 60 г
Сіль морська - 1 ч.л.
Яйце куряче - 3 шт.
Дріжджі сухі швидкодіючі - 7 г
Соняшникова олія рафінована - 100 мл
Борошно пшеничне - 300 г
Молоко - 300 мл



Приготування:

1. З'єднуємо яйця з цукром і сіллю, ретельно збиваємо до такого стану, як на картинці.
Кількість цукру підібрано оптимально для нейтрального смаку, тому його дуже люблять дріжджі і в підсумку солодкими вони не будуть.
2. Додаємо решту інгредієнтів і добре перемішуємо, щоб не було грудочок і маса стала однорідною.
Води потрібно 200 мл (додатково до молока).
3. Ставимо тісто в тепле непродуваемое місце приблизно на 50-60 хвилин. Коли тісто збільшиться в об'ємі разу на 2, його треба перемішати, щоб випустити повітря, і поставити підніматися ще раз. Після цього воно буде приблизно таким, як на картинці. Тепер заважати його ні в якому разі не треба! Потрібно зберегти всі бульбашки, які є в тісті, тому тепер поводитися з ним треба якомога акуратніше.
4. Сковороду попередньо розігріваємо і злегка змащуємо маслом. Для цього найкраще підійде кулінарна пензлик або половинка картоплини. Обережно зачерпуємо тісто ополоником зверху і виливаємо на сковороду, даючи йому рівномірно розтектися.
5. Коли поверхня підсохне, перевертаємо і смажимо іншу сторону. Так вчиняємо з кожним млинцем! Подавати готові млинці можна абсолютно з будь-якими начинками.