Шоколадні оладки



- Кефір - 400 мл,
- Борошно - 300г,
- Цукор - 60 г,
- Какао-порошок - 40 г,
- Яйце - 1 шт, сода - 2 г,
- Лимонний сік 5 мл,
- Посолнечное масло - 60 мл





Змішуємо в мисці лимонний сік, цукор і яйця, а потім додаємо все інше - борошно, соду і какао-порошок, кефір.

Перемішуємо до однорідної маси. Воно повинно вийти досить густої консистенції. Тісто не повинно довго стояти, так що відразу приступаємо до жарке оладок.

На добре розігріту сковороду наливаємо масло і смажимо оладки на досить великому вогні з обох сторін. У процесі смаження вони повинні добре підніматися і залишатися пишними навіть після того, як охолонуть.