Листковий пиріг з картоплею, фаршем, сиром




Листкове тісто бездрожевое 500 г
300 гр фаршу
2 картоплі
2 солоних огірка
майонез 3-4 ст.л
сир для сандвічів 3 платівки
сир моццарела
сир пармезан
Спеції:. Мускатний горіх, чорний перець, кориця, сіль по трохи, 2 зубчики часнику (через прес) роз'ємна форма 26 см


Приготування:
1. У невеликому кол-ве рослинної олії посмажити фарш зі спеціями, до випаровування всієї рідини, так щоб мяско було підсмажені і посипати злегка сиром пармезан.Картошечку порізати дуже дрібно і обсмажити в фритюрні, огірочки порізати кружальцями.
2. Тісто розкачати в одну сторону, так щоб воно було не товстим і не дуже тонким приблизно як на пельмені. Покласти у форму, у мене разьемная, зробити бортики, перший шар покласти фарш, порвати сир для сендвічів і покласти зверху.
Потім смажену картоплю і солоні огірочки, майонез, потім все рясно посипати сиром моцарела, прикрити пиріг фольгою і поставити в розігріту духовку до 180 гр і випікати пиріг хвилин 15-20
3. Потім фольгу відкрити, зробити температуру трохи менше 150 гр і ще хвилин 15 допекти, як сир подзолотітся, пиріг готовий.