Зрази по-чеськи

- Яловичина - 600г
- Лук - 200г
- Жир - 30г
- Шпиг - 60-70г
- Огірки солоні - 80г


М'ясо (яловичина) нарізати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочку шпику, кружечки ріпчастої цибулі (в ідеалі ще й скибочку солоного очищеного від шкірки огірка)

Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розвернувся, можна перев'язати товстою ниткою.

Потім підсмажити дрібно нашатковану цибулю і покласти шаром у сотейник або на лист. Зверху укласти зрази.

Підлити бульйону або води і тушкувати до готовності. За 15хвилин до моменту готовності посипати зеленню.
Нитки зняти (або зробити це вже перед подачею).
На гарнір можна подати відварний картопля, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому гасилися зрази.