Домашні вафлі





- Борошно пшеничне 1 ст.
- 1 Цукор ст.
- Яйця курячі 5 шт.
- Масло вершкове 250 г
- Варене згущене молоко - 2 банки

Приготування:

Тісто для вафель повинно бути рідким, тому що складається переважно з яєць, цукру, борошна і масла. Важливо добре все з'єднати, щоб маса була однорідна. На випікання 1 вафлі йде 1-2 хвилини - це залежить від товщини наливають тесту - буквально після 1-2 вафель ви легко зорієнтуєтеся в цьому питанні. Якщо плануєте згортати десерт і потім начиняти, то робіть це відразу, як тільки зняли готову вафлю - вона дуже швидко остигає і стає крихкою!
Для приготування вафель візьмемо борошно, цукор, вершкове масло (можна замінити маргарином), яйця і для начинки варене згущене молоко.
Вершкове масло порубати кубиками і розтопити, не доводячи до кипіння.
Потім додати цукор і добре все перемішати.
Частинами ввести просіяне борошно, добре вимішуючи, щоб не було грудок.
Додати яйця і злегка збити тісто.
Виходить однорідне рідке тісто.
Добре розігріти вафельниці і вилити 1-2 столові ложки тесту на її внутрішню поверхню.
Щільно закрити стулки вафельниці і випікати до готовності 1-2 хвилини (вафельниці можна відкривати і перевіряти рівень готовності печива).
Викласти вафлю на серветку або пергамент і швидко згорнути в трубочку (коли вафля охолоне, вона стане крихкою). Використовую для цього товстий олівець, загорнутий в декілька шарів фольги.
Потім готові трубочки повністю остудити - виходить штук 13-16.
За допомогою кулінарного шприца, начинити десерт вареним згущеним молоком і можна подавати.