Рецепт Пташиного молока











Iнгредієнти:
Молоко 1 стакан
Желатин 1 ст.л.
Сметана 400 мл
Цукор 4 ст.л.
Кава розчинна 1 ч.л.


Спосіб приготування:
Молоко кип'ятимо в каструлі. У склянці кип'яченої води розчиняємо желатин.
У молоко додаємо сметану і цукор. Все перемішуємо. Каструлю з молочно-сметанною сумішшю ставимо на вогонь, і не перестаючи помішувати, вливаємо желатин. Доводимо масу до кипіння.
Розливаємо десерт по креманкам, зверху посипаємо розчинною кавою і ставимо в холодильник на 2 години.

Виходить дивовижно смачне пташине молоко - таке, яким воно бцло в часи дитинства наших татусів і мам.

СМАЧНОГО!!!