Паста з креветками



Спагетті 450 гр
700 гр очищені середні креветки
¼; ст рубаної петрушки
1 чашка порізаного зеленого лука
1 ст.л подрібненого часнику
188; ст лимонний сік
2 ст.л рубаний базилік
188; чашки вершкове масло
188; чашки оливкова олія
Чорний мелений перець за смаком
Сіль за смаком

Приготування:

1. Креветки промити холодною водою, обсушити паперовим полотенцем.Нагретьсковороду, додати оливкову олію і вершкове масло.Добавіть зелена цибуля, чеснок.Обжарітьоколо 1 мінути.Добавіть креветки і смажити на середньому вогні 2 хвилини.

2. Додати лимонний сік, базилік, сіль і свіжо мелений чорний перець, смажити близько 1мінута, після чого додати вершки і змііати .. Додати петрушку, змішати і прибрати з плити.

3. Відварити спагетті до стан аль dente.Промить, відкинути на сито, додати 2 ст.л рослинного масла, змішати.

4. Викласти спагеті на гаряче блюдо, додати половину креветок, змішать.Оставшіеся креветки покласти по верх спагетті.Подавать негайно!