Кавово-молочне желе



молоко - 2 скл
цукор - 3 ст.л
желатин - 1 -1 / 2 ст.л
ванілін - 1 щіпка (на кінчику ножа)
кава свіжозмелений - 1 ст.л
цукор - 3 ст.л
желатин - 1 ст.л
вода - 1 стакан


Приготування:

- Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді.
- Молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, заважаючи і доводячи до кипіння, а потім додаємо ванілін. Потім маса охолоджується, кладеться желатин і прогрівається до повного його розчинення. До кипіння доводити не можна.
- Кавове желе: вариться солодку каву, який з'єднується з желатином. Маса прогрівається до розчинення останнього, а потім охолоджується.
- Після готовності обох шарів, заливаємо їх у формочки черзі. Товщину і порядок шарів вибирайте довільно.