Для коржів:
3 ст. борошна;
1 банка згущеного молока;
1 яйце;
1 ч. л. соди (погасити оцтом).
Для крему:
750 г молока;
200 г вершкового масла;
1.5 ст. цукру;
2 яйця;
3-4 ст. л. борошна
1 пакетик ваніліну
Робимо тісто для торта, змішуючи всі інгредієнти (борошно, згущене молоко, яйце, сода). Тісто ділимо на 8 шматків.
Розкочуємо один шматочок діаметром більше сковороди і викладаємо на розігріту сковорідку.
Через хвилину перевертаємо (коржі смажаться дуже швидко).
Знятий корж обрізаємо (обрізки потім підуть на посипання торта).
готуємо крем
Змішуємо всі компоненти, крім олії, і ставимо на вогонь до загустіння, при цьому інтенсивно помішуюємо.
В кінці додаємо в гарячий крем вершкове масло.
Коржі змащуємо теплим кремом, верх і боки посипаємо подрібненими крихтами.
Залишаємо торт на кілька годин для просочення.