Як зробити попкорн з сирною приправою




Прожарьте 1/2 склянки зерен попкорна приблизно на 2 столових ложках рослинного або оливкового масла. Я віддаю перевагу оливкова олія, тому що це більш корисний варіант. Підсмажте кукурудзяні зерна при середній температурі, постійно струшуючи сковороду, переконавшись, що попкорн не пригорає.

Коли ви почуєте хлопки, негайно зніміть сковороду з вогню.

У невеликій мисці перемішайте разом 1/2 склянки натертого на дрібній тертці сиру пармезан, або 2 столові ложки пивних дріжджів (як більш корисний варіант), 1 чайну ложку паприки, 1/2 чайної ложки солі, і, додатково, 1 чайну ложку порошку каррі .


Посипте сумішшю сиру та приправ ще теплий попкорн, і струсніть, щоб приправи розподілилися в ньому рівномірно.