Чікен рол по-домашньому



Інгредієнти: (на 5 ролів):

5 аркушів вірменського лаваша
упаковка кетчупу (200г)
маленька упаковка майонезу (150г)
маленька упаковка гірчиці (150 г)
3-4 ст.л. натертого твердого сиру (я брала пармезан)
1 помідор
3 солоних огірка
пучок листя салату
1/2 курячої грудинки
панірувальні сухарі
3 яйця
молоко / сметана 4 ст.л
3 ст.л. манки
олія для обсмажування
Приготування:

1. Філе злегка відбити, як на відбивні. Порізати на шматочки вздовж грудки. Посолити, поперчити, занурити в (збите) 1 яйце, потім в панірувальні сухарі і на розігріту сковороду, смажити в олії.
2. Омлет: 2 яйця збити, додати сіль, перець, молоко / сметана, додати манку. Влити на сковороду, на маленькому вогні до готовності. Коли охолоне порізати на довгі смужки.
3. Помідор і огірки нарізати кружечками, сир натерти на терке.Лістья салату гарненько вимити і висушити.
4. У глибокій тарілці майонез змішати з кетчупом.
5. На велику тарілку / блюдо викласти лаваш, змастити гірчицею. Викласти кілька листків салату, помідори і огірків, потім додаємо м'ясо, омлет, 2 ч.л. сиру, зверху викладаємо соус (3-4 ст.л)
6. Тепер звертаємо наш рол і насолоджуємося :) Смачного