Міні-пироги із заварним кремом, яблуком і грушею



на 6 порцій

 тісто:
40 гр. вершкового масла
1 жовток
1 ст. ложка сметани
щіпка солі
1 ст. ложка цукру
1 не повну склянку борошна (склянка = 250 мл.)

 крем :
2 ст. ложки цукру
100 мл. вершків (15-20%)
1 ст. ложка меду
20 гр. вершкового масла
1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю
1 ст. ложка молока
о.5 ч. ложки ванільного цукру

 начинка:
1 маленьке солодке яблуко
1 маленька стигла груша
дрібка кориці
1 ч. ложка лимонного соку
1 ч. ложка борошна


Масло розтерти в крихту з 0.5 склянки борошна, додати цукор, сіль, жовток і сметану, додаючи по трохи решту муки замісити тісто, загорнути його в плівку, прибрати в холодильник.

У каструльці змішати вершки, цукор, ванільний цукор, мед і масло, нагрівати поки масло і цукор не розтануть, додати крохмаль розведений у молоці, перемішати, варити крем до загустіння, остудити.