Домашнє Рафаелло



- Мигдаль - 100 г
- Волоські горіхи - 100 г
- Банани - 2 середніх
- Кокосова стружка - 150-200 г



1) Для початку нам необхідно взяти блендер і подрібнити в ньому мигдаль, кілька бананів і волоські горіхи.
2) Після цього приступаємо до досить складній процедурі - приготуванню кульок з отриманої подрібненої маси.
3) Підготовлені кульки нам необхідно обваляти в кокосовій стружці.

Слід зазначити, що на додаток до начинки можна використовувати і горішки підсмаженого мигдалю, які ми рекомендуємо заховати в середину кожної кульки. Після того, як ми приготуємо наш Рафаелло, необхідно залишити ці солодкі кокосові кульки в холодильнику на кілька годин, а потім викласти їх на красиве святкове блюдо і прикрасити стиглими ягодами і вершками. Таким чином, ми отримали приголомшливий десерт, який також можна подати до святкового столу.